Sisäilma kuntoon

Saat puhtaan ilman – takuulla

Happiradikaali on markkinoiden tehokkain ja kattavin sisäilman puhdistuspalvelu. Se tyydyttää tarpeesi, jättäen sinulle kirjallisen todisteen terveestä ja puhtaasta sisäilmasta. Tarvitset sitten tilannekartoitusta, seurantaa tai tehokasta puhdistusta – Happiradikaali hoitaa ne puolestasi!

Happiradikaali-tutkimuksemme on radikaalin edullinen. Tutkimuksessa selvitämme millaista ilmaa kiinteistössäsi hengitetään. Emme keskity paikallisiin homevaurioihin tai rakenteiden kuntokartoituksiin, sillä ne vievät luvattoman paljon aikaa ja rahaa. Happiradikaali on nimensä veroinen sen yksinkertaisuuden, nopeuden ja kustannustehokkuuden vuoksi.

Tutkimuksen jälkeen saat selkokielisen raportin. Raportti on kultaakin kalliimpi konkreettisten ohjeidensa ansiosta. Havainnot eivät ole tieteellisiä. Huomiot keskittyvät käytännöllisiin toimenpiteisiin, joiden avulla sisäilmaa voidaan jatkossa parantaa.

Saat yhdessä paketissa:
–    alkukartoituksen,
–    laitteiston mitoituksen ja asennuksen,
–    jatkuvan mittauksen sekä
–    tarvittavat säädöt.

Sinun tarvitsee vain kutsua Happiradikaali paikalle, ja valmistautua hengittämään puhdasta ilmaa. Sisäilmaongelma ratkaistaan happiradikaalin teknologialla. Niin yksinkertaista se on!

Sisäilmapuhdistuksillamme on tyytyväisyystakuu.

Kutsu Happiradikaali luoksesi jo tänään!