Kenelle

Happiradikaali sopii juuri sinulle

Happiradikaali sisäilmapalvelu sopii parhaiten käyttäjiä arvostavalle kiinteistön omistajalle. Terve ja puhdas sisäilma kuuluu konepajaan tai mainostoimistoon yhtä lailla kuin sairaaloihin ja päiväkoteihin. Turvallinen työympäristön sisäilma saavutetaan poistamalla epäpuhtaudet ja korvaamalla ne raikkaalla luonnollisella ilmalla.

Mitä tekemistä energiansäästöllä on sisäilmanpuhdistuksen kanssa?

Happiradikaali konsultointi tuottaa enemmän oikeita töitä ja tuloksia kuin käyttökelvottomia suunnitelmia ja vastuunvapautuslausekkeita. Happiradikaali palvelu on mukana kiinteistön kaikissa elinkaarenvaiheissa. Happiradikaalin hintalappu on aina yksilöllinen. Omistajan, käyttäjän, Happiradikaalin ja rahoittajan tiivillä yhteistyöllä saavutetaan satavarmasti säätöä ja luodaan kiinteistölle lisäarvoa.

Happiradikaali sisäilmanpalvelu on laajimmillaan koko kunnan kattava energiakatselmus ja kuntokartoitus, konkreettiset toiminpiteet ja seuranta, eikä vain pelkästään kiinteistöjen vaan koko organisaation osalta. Parhaimmillaan projektissa energian säästön, työhyvinvoinnin ja synergian myötä syntyvät säästöt rahoittavat koko projektin.

Katso Laskenta- ja säästöesimerkkejä tai
Pyydä tarjous kiinteistöllesi