Teknologia

NASAn ja sairaaloiden käyttämää teknologiaa

Happiradikaalin hyödyntämä ilmanpuhdistin ActivePure-teknologia puhdistaa ilmaa äänettömästi, jatkuvasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. ActivePure on NASAn yhteistyökumppani ja Space Foundationin lifetime partner. Happiradikaali-palvelun laitteita käytetään jo muun muassa avaruusasemilla, sairaaloissa, elintarviketeollisuudessa, kouluissa, päiväkodeissa, maatiloilla ja kymmenissä muissa eri kohteissa. Listalle mahtuu vielä sinunkin kiinteistösi.

Happiradikaalissa oleva ActivePure-kenno yhdistää tehokkaan UV-valon ja hydrofiilisen jalometallipinnoitteen. Näin se tuottaa puhdistavaa plasmaa, superoksidi-ioneja sekä hydroperoksideja, jotka hakeutuvat aktiivisesti epäpuhtauksien luo ilmassa ja pinnoilla. Laite tuottaa näitä luonnollisia puhdistajia turvallisia määriä koko ajan vähentäen samalla hajuja, VOC-yhdisteitä sekä mikrobeja.

Lyhyesti sanottuna Happiradikaalin käyttämä teknologia on maailmalla hyväksi havaittu. Monissa olosuhteissa ja tiloissa uitettu ilmanpuhdistaja on turvallisin tapa heittää hyvästit pilaantuneella sisäilmallesi.

Kutsu Happiradikaali kylään. Et tule pettymään.